Wist u dat

Peter Bruining Edelmetaal iedere dag de actuele prijzen van de alliages op de homepage heeft staan? Zo heeft u de actuele prijzen altijd binnen handbereik.

Ga naar de homepage >>

Ons goud

De liefde voor onze planeet zit diep geworteld in onze genen en niet in de laatste plaats omdat wij iedere dag mogen werken met alle cadeau’s van Moeder Natuur.
Eén van onze hoofdprioriteiten is om zorgvuldig en verantwoord met al onze materialen en processen om te gaan binnen ons bedrijf.

Daarom hebben wij op 19 juni 2017 het Convenant Verantwoord Goud ondertekend.

De goudsector in Nederland zet zich in voor een verantwoorde goudketen. Daarmee willen wij bereiken dat de complete keten, van winning tot en met recycling, de mensenrechten, het milieu en biodiversiteit beter gerespecteerd worden. Producenten vanuit diverse branches, zoals elektronica, sieraden, recyclers en maatschappelijke organisaties ondertekenden het Convenant.

Wij maken daarom uitsluitend gebruik van verantwoord goud, waarbij geen sprake is van onethische goudwinning uit mijnen.

Wij proberen ook onze collega’s, leveranciers en klanten aan te zetten tot het streven naar een verantwoord productie proces.

Neem voor uitgebreidere informatie contact met ons op.

CAD Design

Van schets tot sieraad

Naast de reguliere manier van het vervaardigen van sieraden is het nu ook mogelijk een model met 3D CAD Design te ontwikkelen.

lees verder >> line

Ons goud

Convenant Verantwoord Goud

Op 19 juni 2017 hebben wij het Convenant Verantwoord Goud ondertekend.

De goudsector in Nederland zet zich in voor een verantwoorde goudketen.

lees verder >>
Peter Bruining Edelmetaal | Tel. 023 - 531 9374 | Fax. 023 - 534 0781 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Webdesign: Rox Media | Sitemap