Wist u dat

Peter Bruining Edelmetaal iedere dag de actuele prijzen van de alliages op de homepage heeft staan? Zo heeft u de actuele prijzen altijd binnen handbereik.

Ga naar de homepage >>

Algemene voorwaarden

Betalingscondities

Wij verwachten uw betaling binnen 14 dagen netto. Voor facturen die langer dan 30 dagen openstaan berekenen wij 1,0% rente per maand. U kunt ons ook machtigen automatisch te incasseren, voor u en voor ons gemakkelijk.

Prijzen

Alle prijzen die op deze website staan vermeld zijn exclusief btw. Aan de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Modellenrecht

Uw modellen zijn door ons 100% beschermd en alleen met uw schriftelijke toestemming te gebruiken door derden. Uw moedermodellen worden altijd teruggestuurd voorzien van het matrijsnummer. De matrijzen worden voorzien van een uniek nummer en middels foto’s gearchiveerd in ons datasysteem.

Wij kunnen voor beschadiging en/of vernietiging van matrijzen door calamiteiten niet verantwoordelijk worden gesteld. Ons advies is dan ook uw moedermodellen zelf te bewaren, het maken van nieuwe matrijzen is door ons verzekerd.

Wij maken geen matrijzen van modellen die voorzien zijn van een meesterteken anders dan het uwe en/of officiële keurtekens.

Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Haarlem nr. 34031057. Op verzoek sturen wij u graag deze voorwaarden toe.

 

Klik hier om hier onze leveringsvoorwaarden te downloaden (PDF-formaat)

CAD Design

Van schets tot sieraad

Naast de reguliere manier van het vervaardigen van sieraden is het nu ook mogelijk een model met 3D CAD Design te ontwikkelen.

lees verder >> line

Ons goud

Convenant Verantwoord Goud

Op 19 juni 2017 hebben wij het Convenant Verantwoord Goud ondertekend.

De goudsector in Nederland zet zich in voor een verantwoorde goudketen.

lees verder >>
Peter Bruining Edelmetaal | Tel. 023 - 531 9374 | Fax. 023 - 534 0781 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Webdesign: Rox Media | Sitemap